Bent u een werkgever of manager die op zoek is naar gemakkelijk toegankelijke, persoonlijke en eerlijke begeleiding voor uw medewerkers?

Als therapeut geef ik begeleiding bij depressie, burn-out, trauma's, angsten, verlies, rouwverwerking en relatietherapie. Vanuit spiritualistische grondslag ben ik van mening dat ieder mens het recht heeft het beste uit zichzelf te halen.

Iedere manager of ondernemer heeft de kans het beste uit zijn/haar medewerkers te halen. Dit kan door grensverleggend denken, competentieverbetering, het ontdekken van kwaliteiten en het bereiken van doelen.

Misschien is het doel voor u niet het belangrijkste, maar het proces daar naar toe. U bent degene die de weg en het resultaat bepaalt. Als counselor ben ik uw instrument, als therapeut heb ik mij steeds gebaseerd op het spiritualisme dat voor mij de meest zuivere vorm van contact vormt in geestelijke zin. Vaak heb ik mij afgevraagd hoe ik het spiritualisme als diepgaande, alomvattende ervaring een rol kan laten spelen bij het oplossen van de menselijke problemen die ik in mijn praktijk en bij lezingen dagelijks tegenkom.

Een groot deel van de bevolking in Nederland heeft psychische klachten die gerelateerd zijn aan psychosociale problemen. Stress, het gevoel dat er continu druk op je wordt uitgeoefend en het gebrek aan rust spelen een belangrijke rol. Klachten die veel voorkomen zijn: overspannenheid, vermoeidheid, burn-out, depressie, somberheid, irritatie, angstklachten, spanningspijn en verlies van vreugde. Het gevoel vast te zitten in werk- en/of relatieproblemen kan een crisis in je leven veroorzaken. Dat zijn momenten waarop hulp soms hard nodig is.

Het is heel normaal dat ieder mens regelmatig kampt met problemen, crisis en verlies. Gebeurtenissen hebben invloed op je stemming(en); deze komen en gaan. Loslaten, stilstand en het verzamelen van nieuwe energie voor een nieuwe weg is een volkomen natuurlijke manier van leven. Normaal is het dus dat je het af en toe niet ziet zitten en daarom even helemaal niets kunt doen. Het is ook normaal dat je soms met verdriet moet leven. Dat je inlevert op het gebied van gezondheid. Dat je jouw idealen niet altijd kunt bereiken.

Het is niet normaal als het bovenstaande leidt tot langdurige inactiviteit en het gevoel geen grip meer op je leven te hebben. Dat omstandigheden tot een continu gevoel van somberheid leiden en het verlies van levensvreugde. Dat je het gevoel hebt steeds weer in dezelfde omstandigheden terecht te komen en het lijkt of je omgeving je voortdurend tegenwerkt.
Dat je het leven als vijandig beschouwt of je omgeving ziet als oorzaak van jouw situaties en naar prikkels zoekt waardoor verslavingen in welke vorm dan ook gemakkelijk kunnen ontstaan.

Aan de hand van intensieve gesprekken krijg ik samen met uw medewerker helder waar het probleem echt zit en wordt de verandering en vervolgens de verbetering tot stand gebracht. Als therapeut /counselor, confronteer, luister en reflecteer ik om tot een psychosociale balans te komen.

Zijn er mogelijkheden tot samenwerking met Zorg van de Zaak?

Met zorgverlening van de zaak geef je je werknemers toegang tot snel herstel bij psychosociale problemen. Ik heb de regie en ben het aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever. Ik herken snel problemen op psychosociaal gebied. Voor begeleiding van meerdere medewerkers tegelijkertijd kan het kostenbesparend werken als ik binnen uw bedrijf bepaalde dagdelen aanwezig ben.

Als een werkgever voor zijn medewerkers zorgt, dan zorgen die medewerkers ook voor de zaak. Vanuit die visie is mijn zorg van en voor de zaak ontstaan. Als psychosociaal therapeut ben ik uw instrument. Aan de hand van10 tot 15 intensieve gesprekken krijg ik samen met de cliënt helder waar de echte problemen zitten en wordt de verandering en vervolgens de verbetering tot stand gebracht. Door confrontatie, luisteren en reflectie vindt de cliënt zijn/haar natuurlijke balans.

Meer weten? Neem dan contact op om mijn uitgebreide brochure te ontvangen.