Energetische energie: een oer-Hollandse behandelwijze met een lange historie.

Effectief bij angst, traumaverwerking, burn-out, stress, vermoeidheid, negatief denken, fysieke ongemakken en gedragsproblemen.

Wij leven in een tijd waarin wij ons bewust worden van de grote mogelijkheden van de mens.

Het is tevens een tijd waarin steeds meer mensen zich bewust worden van hun gevoeligheid en daardoor moeite hebben om goed met zichzelf en hun omgeving om te gaan.

Dikwijls spelen dezelfde patronen al vanaf de vroege jeugd een rol, zonder dat voldoende inzicht in deze patronen is ontstaan, maar het is mogelijk om deze gevoeligheid als kracht te gaan gebruiken. Dit betekent, dat wanneer wij hier beter mee willen leren omgaan, wij ons bewust moeten worden van de onverbrekelijke samenhang tussen lichaam en geest.

Ik beoog een aanvulling te zijn op de reguliere geneeskunde. Energetisch behandelen is iets dat met een zweem van mystiek wordt omgeven. In de reguliere geneeskunde wordt deze vorm van behandelen door handoplegging en strijkende bewegingen boven de zieke lichaamsstreken en het lichaam nog altijd met enige argwaan bekeken. De critici richten zich vooral op het grondbeginsel van magnetisme, de overdracht van helende en stimulerende energie tussen therapeut en cliënt. De gevestigde geneeskunde kan niet meer om het grote aantal mensen heen dat verlichting en genezing vindt bij de energetisch therapeut. Het wetenschappelijke bewijs hiervoor ontbreekt weliswaar en vaak worden de opvallende resultaten door de medische wetenschap afgedaan als wonderlijke uitzonderingen.

Meer weten? Neem dan contact op om mijn uitgebreide brochure te ontvangen.