Loopbaan Coaching, bezinning op de loopbaan of verandering van werk.

Het hebben van een baan alleen maar voor levensonderhoud is in deze tijd niet altijd meer een prioriteit. Velen vinden het belangrijker voldoening en waardering uit hun werk te halen.

Wat past bij jou en wat zijn de mogelijkheden? Wat vind je belangrijk en wat geeft je energie? We onderzoeken samen wat jouw beroepsprofiel is. Dit kan ook een zelfstandig ondernemerschap zijn.

Mental coaching en competentieontwikkeling, wat is meer waard dan investeren in je eigen talenten en kwaliteiten? Je kunt je persoonlijke positie sterker maken en meer voldoening halen uit je werk. Voor organisaties en bedrijven is het een gemiste kans het talent van hun medewerkers niet te helpen ontwikkelen. Dit werkt naar twee kanten: het bedrijf of de organisatie wordt er beter van en medewerkers hebben meer plezier in hun werk en voelen zich gewaardeerd. Door competentieontwikkeling word je bewust gemaakt waar zich de knelpunten bevinden binnen de werksfeer en hoe deze kunnen worden omgezet in verbetering.

Persoonlijke zaken zoals werk, privé en balans (Personal / Life-coaching). Wanneer de werkcontext in combinatie met de eigen identiteit en lifestyle in de knel komen, kan er een situatie ontstaan van algehele onvrede, oververmoeidheid, overspannenheid en zelfs depressiviteit. We kijken samen in welke mate jij jezelf kent, daar rekening mee houdt en welk vermogen er aanwezig is dat tot werkelijke verandering kan leiden. Uiteindelijk zal dit kunnen leiden tot het maken van eigen keuzes welke de vrijheid geven het leven weer in eigen hand te nemen. Je kunt ook jezelf beter willen leren kennen en je bewust worden van de effecten die jouw persoonlijkheid en de wijze waarop je in het leven staat, hebben op je omgeving zoals gezin, relaties en vriendschappen. Wanneer je hier tegen dezelfde patronen aan blijft lopen en het graag anders zou willen zien maar er zelf of samen met je partner en/of kinderen niet uitkomt, is het raadzaam hier eens op een andere wijze naar te kijken. Samen kijken we en brengen we in kaart wat er veranderd kan worden.