Als magnetiseur geeft u in de vorm van energie liefde aan mensen

Door deze mensen te magnetiseren zet u deze terug in hun kracht en daarmee bent u de schakel die de balans tussen lichaam en Geest herstelt en blokkades opheft waardoor de persoon die u behandelt in staat wordt gesteld een genezingsproces van welke aard dan ook beter tot stand te brengen.

Als magnetiseur stelt u zich open door concentratie waardoor u begeleid zult worden door een gids/begeleider die de energie door u heen zal laten stromen, waardoor u in staat wordt gesteld deze energie door te geven aan de persoon die u op dat moment behandelt. Magnetiseren is een uiterst krachtige methode die door iedereen ontwikkeld kan worden.

Verantwoord magnetiseren begint met een theoretische basiskennis. In deze cursus leert u wat blokkades zijn en hoe ze ontstaan. U komt te weten wat traumatische ervaringen zijn en welke storingen ze in het menselijk energiesysteem teweeg kunnen brengen. U gaat ontdekken wat de aura is, de chakra's en de behandeltechnieken die u als magnetiseur gaat gebruiken.

Door meditatie leert u zich open te stellen en over te geven om spelenderwijs aan de slag te gaan om écht te gaan magnetiseren. In deze cursus oefent u veel en laat u de energie keer op keer door uw lichaam en vooral door uw handen stromen. U ontwikkelt uw intuïtieve vaardigheden en leert stap voor stap een effectieve behandeling geven. Mijn uitleg (meditaties en voorbeelden) komen uit mijn dagelijkse praktijk en zullen u een zeer verhelderend beeld geven van uw ontwikkelingsproces, en inzicht verschaffen in uw eigen leven.

Als u deze cursus magnetiseren heeft afgerond, bent u in het bezit van een certificaat en kunt u een heldere diagnose stellen van de problemen waarmee de mens die u op dat moment behandelt. U beheerst alle technieken van het magnetiseren en u bent in staat deze in te zetten om een correcte en veilige behandeling te geven. U beschikt over een ruim inzicht om op een integere manier om te gaan met eventuele cliënten en hoe u als magnetiseur deze cliënten verder kunt begeleiden. Ook voor Reiki beoefenaren kan deze cursus interessant zijn ter aanvulling op hun ontwikkeling.

Het verschil tussen magnetiseren en reiki

Deze vraag wordt mij door cursisten nogal eens gesteld, velen vragen zich af wat het verschil is tussen magnetiseren en Reiki.
Hieronder beschrijf ik een aantal wezenlijke praktische verschillen tussen Reiki en magnetiseren.
De energie stroomt door de reiki beoefenaar/magnetiseur en komt vanuit hetzelfde punt van oorsprong, de Kosmos/Universum of hetgeen jou het hoogste is.

Hieronder heb ik een paar belangrijke verschillen beschreven.

  1. Met Reiki werk je alleen met Universele energie, met magnetiseren werk je naast het inzetten van die energie ook actief aan het verwijderen van negatieve energie en het opruimen van blokkades en trauma's. Hierdoor is een behandeling met magnetiseren intensiever, met een magnetiseer ruim je snel en doeltreffend blokkades op.

  2. De energie die je instraalt met Reiki worden met een positie van handen en via een systeem overgedragen op het lichaam. Bij het magnetiseren werk je geheel en uitsluitend intuïtief in alle (zeven) lagen van de aura en de chakra's. Je laat je handen als het ware over het lichaam zweven en laat je leiden door je intuïtie gids/begeleider.

  3. Als je Reiki beoefend raak je met je handen het lichaam aan maar bij het magnetiseren zweven je handen boven het lichaam.

  4. Tijdens het magnetiseren zet je ook kleuren in en verwijder je negatieve kleuren, Reiki werkt alleen met universele Kosmische energie.

  5. Magnetiseren kent een basis, je werkt vanaf de voeten omhoog, bij Reiki wordt vanaf het hoofd naar beneden gewerkt. Als je magnetiseert werk er naartoe dat je iemand eerst goed in zijn/haar basis zet, voordat je kunt beginnen met het opruimen van blokkades, deze hebben namelijk hun plekje ingenomen in de lagere chakra's en auralagen. Je werkt langzaam omhoog naar het bovenlichaam waarin de hogere chakra's zich bevinden.  Waarin de uiteindelijk spirituele groei ontstaat en zich ontwikkelt.

Als u ervoor kiest deze cursus te volgen, profiteert u van een professionele aanpak. Ik breng mijn ervaring van de afgelopen 31 jaar op u over, waarin veel boeiende praktijkvoorbeelden worden samengevat. Tijdens praktische oefeningen werkt u met veel verschillende mensen, die door uzelf en andere cursisten worden meegebracht.

 

Den Haag

In het gebouw van Stichting "Ken U Zelven", Laan van Poot 292  2566 DC Den Haag
Start ik op de hierna volgende data een nieuwe cursus magnetiseren vanaf augustus 2024.

30 augustus, 6 september, 20 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 15 november, 29 november en 13 december. 

Telkens op vrijdagavond, aanvang 19.30 uur.


De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen, € 185,00 voor 10 avonden.

Deze cursus wordt afgesloten met een deelname certificaat!
(wanneer u minimaal 8 van de 10 lessen heeft gevolgd)

Inhoudsopgave
Inschrijfformulier

Meer info? Neem dan contact op met Martin Reul