Martin Reul
Partner voor particulier & Organisatie, Profit & Non-profit!
BEL: 070 - 3 96 13 38 of  06 - 53 41 26 94

 

Cursus magnetiseren

"Een praktische cursus voor beginners en gevorderden"

 

 

Als magnetiseur geeft u in de vorm van energie liefde aan mensen.

Door deze mensen te magnetiseren zet u deze terug in hun kracht en daarmee bent u de schakel die de balans tussen lichaam en Geest herstelt en blokkades opheft waardoor de persoon die u behandelt in staat wordt gesteld een genezingsproces van welke aard dan ook beter tot stand te brengen.

Als magnetiseur stelt u zich open door concentratie waardoor u begeleid zult worden door een gids/begeleider die de energie door u heen zal laten stromen, waardoor u in staat wordt gesteld deze energie door te geven aan de persoon die u op dat moment behandelt. Magnetiseren is een uiterst krachtige methode die door iedereen ontwikkeld kan worden.

Verantwoord magnetiseren begint met een theoretische basiskennis. In deze cursus leert u wat blokkades zijn en hoe ze ontstaan. U komt te weten wat traumatische ervaringen zijn en welke storingen ze in het menselijk energiesysteem teweeg kunnen brengen. U gaat ontdekken wat de aura is, de chakra's en de behandeltechnieken die u als magnetiseur gaat gebruiken.

Door meditatie leert u zich open te stellen en over te geven om spelenderwijs aan de slag te gaan om écht te gaan magnetiseren. In deze cursus oefent u veel en laat u de energie keer op keer door uw lichaam en vooral door uw handen stromen. U ontwikkelt uw intuïtieve vaardigheden en leert stap voor stap een effectieve behandeling geven. Mijn uitleg (meditaties en voorbeelden) komen uit mijn dagelijkse praktijk en zullen u een zeer verhelderend beeld geven van uw ontwikkelingsproces, en inzicht verschaffen in uw eigen leven.

Als u deze cursus magnetiseren heeft afgerond, bent u in het bezit van een certificaat en kunt u een heldere diagnose stellen van de problemen waarmee de mens die u op dat moment behandelt. U beheerst alle technieken van het magnetiseren en u bent in staat deze in te zetten om een correcte en veilige behandeling te geven. U beschikt over een ruim inzicht om op een integere manier om te gaan met eventuele cliënten en hoe u als magnetiseur deze cliënten verder kunt begeleiden. Ook voor Reiki beoefenaren kan deze cursus interessant zijn ter aanvulling op hun ontwikkeling.

HET VERSCHIL TUSSEN MAGNETISEREN EN REIKI

Veel mensen vragen zich tegenwoordig af wat nu eigenlijk het verschil is tussen magnetiseren en Reiki.
Alhoewel magnetiseren en Reiki in een aantal opzichten via hetzelfde principe werken, zijn er toch een aantal duidelijke verschillen.
De energie die gebruikt wordt komt uiteraard uit dezelfde Bron en wordt geput uit het Universum, de Kosmos (of zo je wilt van God).

De belangrijkste verschillen op een rij:

 

        1.      Terwijl je met Reiki uitsluitend Universele energie inzet, werk je met magnetiseren naast het inzetten van die energie ook
                  actief met het verwijderen van negatieve energie en het opruimen van blokkades en trauma's.
                  Hierdoor is een behandeling met magnetiseren intensiever en ruim je sneller en effectiever blokkades op.

        2.       De Reiki-energie straal je via bepaalde systemen en handposities in op het lichaam.
                  Bij het magnetiseren werk je intuïtief in alle (zeven) lagen van de aura en de chakra's.
                  Je laat je handen als het ware over het lichaam zweven en laat je leiden door je intuïtie of je gids (je spirituele begeleider).

        3.       Bij Reiki leg je je handen op het lichaam en bij het magnetiseren houd je je handen voor het grootste gedeelte boven het lichaam.

        4.       Bij magnetiseren zet je tevens kleuren in en verwijder je negatieve kleuren, terwijl Reiki met 'neutrale' Kosmische energie werkt.

        5.       Magnetiseren doe je vanuit de basis en je werkt vanaf de voeten omhoog, bij Reiki veelal vanaf het hoofd naar beneden.
                  Bij magnetiseren ga ik van het principe uit dat je iemand eerst goed in de basis zet, voordat je kunt beginnen met het opruimen van blokkades,
                  die hun plekje innemen in de lagere chakra's en auralagen. Je werkt naar de bovenzijde het lichaam waarin de hogere chakra's zich bevinden.
                  Zij vertegenwoordigen het spirituele aspect.

Als u ervoor kiest deze cursus te volgen, profiteert u van een professionele aanpak. Ik breng mijn ervaring van de afgelopen 24 jaar op u over, waarin veel boeiende praktijkvoorbeelden worden samen gevat. Tijdens praktische oefeningen werkt u met veel verschillende mensen,
die door uzelf en andere cursisten worden meegebracht.

In Den Haag

Start ik een nieuwe cursus magnetiseren!

In het gebouw van Stichting "Ken U Zelven"
Laan van Poot 292  2566 DC Den Haag

Op de hierna volgende data:
 

19 januari, 2 februari, 16 februari, 2 maart, 16 maart,
13 april, 25 mei, 8 juni, 15 juni en 22 juni.


Voor deze cursus kunt u niet meer inschrijven deze is volgeboekt.

Telkens op vrijdagavond, aanvang 19.30 uur.


De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen, € 170,00 per 10 avonden.

 

Deze cursus wordt afgesloten met een Deelname certificaat!
(wanneer u minimaal 8 van de 10 lessen heeft gevolgd)

 

klik hier voor het   (inschrijfformulier) Voor deze cursus kunt u niet meer inschrijven deze is volgeboekt.

 

klik hier voor de   (Inhoudsopgave van de cursus)

 

Meer info? Neem dan contact op.

 

 

 
070 - 3 96 13 38 Of 06 - 53 41 26 94